Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Info voucher cadou Homedeco.ro

Cumpara un cupon cadou Homedeco

Doriti sa faceti un cadou celor dragi si sunteti in pana de idei? Nimic mai simplu. Daruiti-le un voucher cadou de la Homedeco! Astfel ei isi vor putea cumpara produsele preferate din magazinul nostru, in limita valorica a cuponului.

Cum functioneaza?

Foarte simplu. Accesati sectiunea Extra - Vouchere cadou. Dupa completarea informatiilor legate de destinatar si valoarea cuponului, acesta se poate adauga in cos si comanda ca si oricare dintre produse. Activarea cuponului si trimiterea catre destinatar a codului aferent se va face in momentul in care primim confirmarea platii efectuata de catre dumneavoastra.

In functie de metoda de plata, activarea se va putea face:

- exact in momentul in care ati lansat comanda, daca plata s-a facut prin Epayment;
- in momentul in care primim pe mail ordinul de plata, daca plata s-a facut prin banca;
- in mometul in are primim confirmarea livrarii din partea curierului, daca plata sa va face prin curier, la livrare.

In momentul activarii cuponului destinatarul va primi un mail cu detaliile voucherului.


Pentru a beneficia de reducerea egala cu valoarea cuponului este suficient sa adaugati produse in cos. Apoi apasati Vezi produsele din cos. In acest moment puteti sa introduceti codul format din 10 litere al voucher-ului in campul special creat. inainte de a trimite comanda. Este recomandabil ca valoarea comenzii sa fie egala sau mai mare cu valoarea cuponului, intrucat cuponul se poate folosi o singura data si, in cazul in care comanda este mai mica decat valoarea cuponului, diferenta se va irosi.